Home    

Insändare: Miljöpartiet säger ett, men gör ett annat!

2016-07-14 Miljonrullningen fortsätter från kulturminister Alice Bah Kuhnke, precis som när hon var chef över MUCH, myndigheten för ungdoms – och civilsamhället.


Mottagare för detta penningregn är hennes kära bröder och systrar inom muslimska organisationer, som banade väg för den politiska karriären. Självklart är att dessa tjänster måste betalas tillbaka.


Under våren fick SFM, Sveriges förenade muslimer en nätt liten summa på över en halv miljon av våra skattepengar, trots att den erkände terrorforskaren Magnus Ranstorp sätter många frågetecken och anser att denna miljonrullning, med all rätt, bör granskas i sömmarna.


För kulturministern räcker det med att, på DN debatt 2016-06-01 skriva ”… att vi kan aldrig acceptera att medborgares skattepengar används till att organisera hatretorik och ökad polarisering…”


Man tar sig för pannan, det är precis vad hon har gjort under hela sin karriär, finansierat dessa hatfyllda och polariserande organisationer, vars värdegrund inte är förenligt med den svenska.


Förmodligen höll hon fingrarna i kors bakom ryggen när hon skrev under artikeln. Hennes partivänner har stor vana till detta beteende vad gäller Bromma flygplats, förbifart Stockholm, kärnkraft och när den förbaskade kolbiten visades upp.


Skrapar man bort lite av fernissan på dessa muslimska organisationer finner man hatet mot homosexuella, kristna, judar och andra otrogna som enligt Koranens verser bör avlägsnas från jordens yta.


Att enklaver i förorterna, i godan ro, har fått bygga upp en egen stat med egna lagar och rättskipning är skandal utan motstycke. All kraft från politikerna verkar ha gått åt till att demonisera Sverigedemokraterna och beskylla befolkningen för islamofobi och främlingsfientlighet, i stället för att se vad deras humana flyktingpolitik har resulterat i.


När partierna, främst till vänster, är i behov av röster då får man på sanningen pruta, ljuga och hoppas att det går!


Harriet Larsson


 
Comments