Home    

De verkliga monstren

Bild: Nancy Verhelst berättar att hon inte vill leva längre då operationen inte löste hennes könsidentitetsproblem.


En 44-årig belgisk kvinna, Nancy Verhelst, sedermera benämnd Nathan Varhelst, genomgick 2009-2012 hormonbehandling och kirurgi i hopp om att bli "man". Hon upplevde sin förändring så horribel, att hon såg sig som ett monster då hon tittade sig i spegeln.


Detta ledde till att hon önskade ta sitt liv, och beviljades euthanasi, läkarassisterat självmord, då hennes tillstånd bedömdes som ”outhärdligt psykiskt lidande”.


Ett lesbiskt par i Californien, Pauline Moreno och Debra Lobel hade adopterat en liten pojke som vid tre års ålder visade med teckenspråk att han var flicka.


Detta tyckte paret var tillräckligt skäl för att låta pojken genomgå både hormonbehandling och kirurgi för könsbyte. Behandlingen började när han var åtta år, för att hindra manlig pubertetsutveckling.


Det är vansinne att låta en treårings lek avgöra hela hans framtid. Vilket brott mot ett barn! Kanske ville han bli som mamma då han hade två mammor men ingen pappa.


Nåde den som offentligt skulle uttrycka kritik av detta. Det som är skrämmande är risken att dömas för hatbrott mot homosexuella och bli kallad homofob. Daily Mail skrev om Thomas, alias Thammy.


Adoptivföräldrarna försvarade sitt handlande med att det skulle vara skadligt och kunna leda till självmord om man väntade för länge med könsbytet. Thomas könsbyte började för sex år sedan, här nu elva. Det har blivit allt vanligare i USA med könsbyte av barn sedan dess.


Också i Sverige har det blivit allt vanligare att barn börjar tvivla på sitt medfödda kön.


Inte att undra på då barn i förskola och skola indoktrineras med RFSU:s vänsterpolitiska propaganda. Särskilt föräldrar borde protestera.


Thommy föddes som pojke och kan aldrig bli något annat, trots att han utsätts för dessa experiment. Jämför med den ökände doktor Mengele som för nazismen i Auschwits utförde sina experiment på människor.


De som utifrån sin politiska agenda förstör människor är de verkliga monstren.


Gullan Malmquist
Comments